Viktig information-Al

031-330 41 51
Muskotgatan 5, 424 41 Angered (Göteborg)


Anmälan om omskärelse
Viktig information!
SvenskaEnglish – Bosanski – Gjuha shqipe – Af Soomaali
عربيفارسيكوردي


 

Syneti / Rrethprerje

Informacion i rëndësishëm!

Para se të regjistroni fëmijën tuaj, ju duhet të dini përkushtimin e mëposhtme:

1. Veprimet në objektin ekzistuese janë të miratuar nga Bordi Kombëtar. (socialstyrelsen)
2. Miratimi i kujdestarëve është i detyruar.
3. Disa gjendje mjekësore janë një pengesë për rrethprerjen. Mjeku përgjegjës do të marrë vendimin përfundimtar nëse fëmija mund të bëhet synet apo jo.
4. Dhënat e plota për statusin shëndetësor janë të detyruar.

Para rrethprerjës:

1. Masat higjienike (banje / dush, thonjtë, ndoshta rruajtja e qimeve në zonën gjenitale, rroba të pastra)
2. Informacion me shkrim në lidhje me medikamente të pacientit aktuale, sëmundje aktuale   dhe të kaluara apo operacioneve.
3. Fëmija duhet të jetë i shëndetshëm nga infeksionet.
4. Miratimi i kujdestarëve është i detyruar.

Pas rrethprerjës:

1. Informata për lehtësim dhimbje. Marrja e lëngjeve.
2. Për informacion mbi masat e higjienës dhe larjës.
3. Informacion në lidhje me komplikimet e mundshme, gjakderdhje apo infeksione.
4. Informacion për kontakt me kujdestarët.

Si funksionon:

Fëmijët më të rritur mund të merrnin barna qetësuese si supozitorësh në rektum (prapanicë), ose në formë tabletash para operacionit

Procedura bëhet vetëm me anestezi lokale. Për fëmijët të cilët nuk janë të përshtatshëm për këtë metodë, rrethprerja të zhvillohet në një datë të mëvonshme.

Procedura bëhet në kushte sterile dhe ndjekin metoda të miratuara kirurgjikale.

Në rast nevoje. Vizita shtesë përcaktohen nga mjeku kurues, do të kushtojë extra.

Unë kam lexuar, pranuar dhe duam të vazhdojmë!

Me përshëndetje të ngrohta

Vazhdo >>